Meezingvrijdag

Iedere vrijdag de lekkerste meezingers!

Feest! Bij 100% NL begin je je weekend extra goed met de allerlekkerste meezingers van Nederlandse bodem. ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis, ‘De meeste dromen zijn bedrog’ van Marco Borsato en ‘Leef’ van André Hazes jr.; ze komen allemaal voorbij tijdens de Meezingvrijdag! De hele dag door worden er meezingers gedraaid om jullie op te warmen voor de vrijdagmiddagborrel én het weekend.

Muziek voor de vrijdagmiddagborrel
Ook Koen heeft heel veel zin in de Meezingvrijdag: “Eigenlijk kent iedereen wel minstents één 100% NL meezinger, in ieder geval het refrein! Ik vind het heerlijk als de luisteraars lekker meezingen. Of je nu een nachtegaaltje bent of vals meezingt, ik vind het allemaal goed! De Meezingvrijdag kun je lekker aanzetten op je Vrijdagmiddagborrel, thuis of onderweg. Je gaat in ieder geval lekker het weekend in zo toch?!"

Meezingen
De Meezingvrijdag is iedere vrijdag te horen op 100% NL. De hele dag door beginnen we het uur met een lekkere meezinger. Tussen 16:00 en 19:00 uur hoor je non-stop meezingers. Wil jij met ons meezingen? Stuur een spraakmemo of een leuk filmpje via de 100% NL App en laat ons weten welke meezinger we voor jou mogen draaien!