100% Albert-Jan 100% Albert-Jan

Albert-Jan Sluis

Albert-Jan is af en toe- te horen op 100% NL.

stuur een bericht naar albert-jan Mail icon

Dit is Albert-Jan

Grote kans dat je Albert-Jan vaker dan alleen op 100% NL hoort, hij is namelijk fulltime voice-over en spreekt haast non-stop commercials, bedrijfsfilmpjes, tv-programma’s en andere stemwaardige producties in.

Albert-Jan werd op 4 april 1976 geboren, vier maanden na de eerste Sesamstraat-uitzending. Twaalf jaar later merk je dat Tommie en Ieniemienie ver verleden tijd zijn, want als 12-jarig broekie staat Albert-Jan al achter de microfoon bij zijn eigen radiopiraat. Het gedroomde begin van een lange radiocarrière. Na gewerkt te hebben voor o.a. Radio 3FM, Noordzee FM , Yorin FM, Caz, en MTV Networks vindt hij zijn weg naar 100% NL, waar hij vanaf april 2010 vliegende invalkeep is!

Als “AJ” niet in de Hillywood Hills van Hilversum is, zul je hem vaak in Hoorn aantreffen. Daar is de DJ geboren en getogen en tot op de dag van vandaag voelt hij zich kiplekker in de kop van Noord-Holland.

Contact met Albert-Jan? Je kunt hem bellen, sms'en en mailen. Aan jou de keuze! Bellen doe je naar 0909 – 7000 123, sms'en naar 2060 (€0,40 per ontvangen bericht) of stuur een berichtje via de 100% NL of de button hierboven. Volg Albert-Jan ook op Twitter en Instagram.