Luister naar 100% NL Feest, 100% NL Liefde of 100% NL Dance Luister naar 100% NL Feest, 100% NL Liefde of 100% NL Dance

100% NL Online stations


100% NL is het station met de beste muziek van Nederland. Op 100% NL hoor je de hits van Marco Borsato, Nielson, Douwe Bob, Miss Montreal en OG3NE. Maar ook Guus Meeuwis, Kensington, Nick & Simon en Diggy Dex!

Verder is 100% NL het station van o.a. Barry Paf en Chantal Hutten. Iedere werkdag tussen 6:00 en 10:00 uur op 100% NL is Barry je vriend in de ochtend! 's Middags hoor je Chantal, maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 19:00 uur en op vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Elk moment van de dag...
100% NL heeft ook verschillende online themakanalen. Kortom: voor ieder moment van de dag de juiste muziek! Deze stations zijn via onderstaande links te beluisteren, maar ook via de app van 100% NL en verschillende radioportals.

100% NL Non-stop

100% NL Non-stop! Zoals de naam het al zegt: lekker non-stop luisteren naar hits van eigen bodem. Op 100% NL hoor je de hits van BlØf, Maan, Nick & Simon, Ilse DeLange en André Hazes. Maar ook Jan Smit, Kensington, Nick & Simon en Armin van Buuren!

Klik hier en luister naar 100% NL Non-stop!

100% NL Nederpop

De beste Nederlandse popmuziek luister je op 100% NL Nederpop! Luister naar artiesten als Nielson, Doe Maar, OG3NE en Marco Borsato. Nederpophits van de beste Nederlandse artiesten beluister je via dit digitale station.

Klik hier en luister naar 100% NL Nederpop!

100% NL Feest

Via 100% NL Feest kun je luisteren naar de leukste feesthits! Dans je longen uit je lijf op ‘Verliefd Zijn’ van Guus Meeuwis, galm mee met Drukwerk en ‘Je Loog Tegen Mij’ en neem nog een drankje tijdens ‘Als De Morgen Is Gekomen’ van Jan Smit. Of het nu tijdens de vrijdagmiddagborrel op je werk is of op een verjaardag: je kunt altijd een feestje bouwen met dit digitale station!

Klik hier en luister naar 100% NL Feest!

100% NL Liefde

Zwijmel weg met de mooiste liefdesliedjes en luister naar 100% NL Liefde! Voor dat ene speciale moment, tijdens een romantische avond of gewoon om te genieten van een moment met degene van wie je houdt. Raak een gevoelige snaar met 'Mag Ik Dan Bij Jou' van Claudia de Breij, 'Zij Maakt Het Verschil' van De Poema's of 'Ik Lees Je Naam In De Sterren' van Jan Smit.

Klik hier en luister naar 100% NL Liefde!

100% NL Toppers in Concert

Het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar is jarig: Toppers in Concert! René Froger, Jeroen van der Boom, Jan Smit en Gerard Joling vieren dit jaar het 15e verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA. Het thema is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. Bij 100% NL maak je kans op de allerlaatste tickets, dus kom alvast in de stemming met dit digitale station én luister na afloop van het concert naar de afterparty op 100% NL! Zet je feestmuts op en meezingen maar!


Klik hier en luister naar 100% NL Toppers in Concert!

100% NL Puur

Met 100% NL Puur kun je luisteren naar de wat meer alternatievere muziek van Nederlandse artiesten. Namen als Spinvis en Eefje de Visser, maar ook Acda en De Munnik en Giovanca komen langs via dit digitale station en brengen de Nederlandstalige hits met een puur randje naar je toe.

Klik hier en luister naar 100% NL Puur!

Muziek algemeen