Dit is De Barry Paf Show

Barry Paf hoor je iedere werkdag tussen 6:00 en 10:00 uur op 100% NL. Met zijn bruisende energie, terugkerende items en herkenbare stem, is Barry je vriend in de ochtend! Hij sleept je door de files heen en zorgt er voor dat jouw dag met een glimlach begint. Barry doet dit natuurlijk niet in zijn eentje, maar met zijn gezellige sidekick Patricia! 

Column: Een dagboek van een moeder

Elke week

Patricia schrijft en draagt elke week een grappige, herkenbare column voor. De colomns zullen gaan over het herkenbare onderwerp 'het ouderschap', want het ouderschap is al een column opzich. Ben je benieuwd? Je leest alle colums hier!

Barry's Brabbelbox

Elke dag om 08:00

Iedere ochtend is het tijd voor een raadspel! Je hoort op de radio een fragment waarin een kind een stukje uit een liedje zingt en jij als luisteraar kan raden om welk liedje het gaat. De winnaar wordt via de radio uitzending bekend gemaakt, en wint een Barry Beer. 

Sportheld van de week

Elke week

Barbara Barend was al een bekend geluid in de ochtend en we houden haar graag nog even bij ons! Elke week roept Barbara van Helden Magazine de Sportheld van de week uit! Benieuwd naar wie er allemaal al Sportheld van de week zijn geweest, klik dan hier.

100% Koffiemoment

Elke dag om 09:10

Om 09:10 is het tijd voor een 100% Koffiemoment. Heb jij op kantoor ook een collega die nooit koffie haalt? Geeft hem/haar op en win een 100% NL koffie dienblad, hoé leuk is dat?!

Woord van de week uit de streek

Elke week

Één keer per week is Barry op zoek naar het leukste, gekste en meest bijzondere woord in de streek van de week. Elke week is er een andere streek aan de beurt. Degene die het leukste woord weet te vinden wint een award!

Niet helemaal 100%

Elke week

Heb jij een medische vraag? Daar heeft Barry een oplossing voor gevonden! Elke week bespreekt Rutger Verhoeff alle medische vragen die we hebben, handig hè?