De Barry Paf Show

Barry Paf hoor je iedere werkdag tussen 6:00 en 10:00 uur op 100% NL. Met zijn bruisende energie, terugkerende items en herkenbare stem, is Barry je vriend in de ochtend! Hij sleept je door de files heen en zorgt er voor dat jouw dag met een glimlach begint. Barry doet dit natuurlijk niet in zijn eentje, maar met zijn gezellige sidekick Patricia! 

Column: Een dagboek van een moeder

Iedere woensdag

Patricia schrijft en draagt elke week een grappige, herkenbare column voor. De colomns zullen gaan over het herkenbare onderwerp 'het ouderschap', want het ouderschap is al een column opzich. Ben je benieuwd? Je leest alle colums hier!

Barry's Brabbelbox

Dagelijks tussen 07:30 en 08:00 uur

Iedere ochtend is het tijd voor een raadspel! Je hoort op de radio een fragment waarin een kind een stukje uit een liedje zingt en jij als luisteraar kan raden om welk liedje het gaat. Kom jij in de radio-uitzending en geef je het goede antwoord? Dan win jij een 100% NL Shopper!

100% Koffiemoment

Dagelijks om 09:10 uur

Om 09:10 uur is het tijd voor een 100% Koffiemoment! Heb jij op kantoor ook een collega die nooit koffie haalt? Of juist iemand die je wilt bedanken voor alle lekkere koffierondjes? Geef hem/haar dan op voor het 100% Koffiemoment! Hij of zij wint dan een jaarabonnement op het 100% NL Magazine. Of jij natuurlijk zelf!

Raad De Vraag

Dagelijks tussen 08:00 en 09:00 uur

Iedere dag komt er een gezellige en interessante gast langs in de studio waar Barry & Patricia - en jij als luisteraar - meer van wil weten! Om hier achter te komen, wordt Raad De Vraag gespeeld. De gast kiest één van de drie enveloppen met daarin een vraag. Hij of zij mag alleen het antwoord geven op de vraag, zodat Barry, Patricia en luisteraars kunnen raden wat de vraag zou kunnen zijn. Aan het eind van het uur kan de gast de getrokken vraag noemen óf een shotje Oranjebitter nemen, als hij of zij de vraag niet wilt onthullen.

Vrienden van de show

De Barry Paf Show kent vele (bekende) vrienden waar Barry & Patrica voor vragen en advies altijd terecht kunnen! Zo bellen ze met royaltydeskundige Rick Evers als er showbizznieuws is en mochten er vragen zijn over een medische kwestie, dan gaat de telefoon bij dokter Rutger. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook de nummers van je favoriete BN'ers voor als er nieuwtjes zijn op muziek- en privégebied!

Sportheld van de week

Wekelijks

Barbara Barend is al tijden een Vriend van de show! Iedere week zij namens Helden Magazine de 'Sportheld van de week' uit! Benieuwd naar wie er allemaal al Sportheld van de week zijn geweest? Klik dan hier!