Win kaarten voor de Libelle Zomerweek 2019!

Mooier, vrolijker en specialer dan ooit!

Ben jij toe aan een hele dag genieten met je vriendinnen, zus, moeder of collega’s? Dan is de Libelle Zomerweek iets voor jou! Elke dag zijn er spetterende modeshows, optredens van geweldige artiesten en interviews met bekende schrijvers en politci. En Libelle heeft dit jaar nóg een reden voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar 85 jaar en daarom wordt de Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit en jij kan er bij zijn!

Wat moet je doen?
Speel van maandag t/m vrijdag mee met Barry’s Brabbelbox. Raad jij wat er wordt gebrabbeld door een kind? Stuur dan jouw antwoord via de 100% NL app en wie weet win jij vier tickets voor de Libelle Zomerweek.

Ook in het weekend mee doen?
Laat in het weekend via de 100% NL app aan Martijn La Grouw en Colin Banks in de 100% NL studio weten met welke 3 personen je naar de Libelle Zomerweek wil en wie weet zijn de 4 tickets voor jou!

 

Libelle Zomerweek 2019

Op het Almeerderstrand waait een tropisch briesje! Van 23 t/m 29 mei viert de Libelle Zomerweek het kleurrijkste feest van het jaar, want we geven een Tropical Party! Kom met je moeder, zus, vriendin of collega gezellig shoppen, bijkletsen, inspirerende workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, spetterende modeshows bijwonen, heerlijk eten en nog véél meer. Dans met een cocktail in je hand tijdens optredens van o.a. Nick & Simon, Anita Meyer, Jody Bernal, George Baker en Edsilia Rombley en sluit je heerlijke zomerse dag uit af in het Libelle Theater tijdens de 100% NL Afterparty tussen 17.00 en 18.00 uur met 100% NL DJ Barry Paf of Lindo Duvall! Hou libellezomerweek.nl goed in de gaten voor meer informatie!