De 100% NL Awards

De 10e editie van de 100% NL Awards waren een groot succes! Ook dit jaar werden er weer 100% NL Awards uitgereikt in verschillende categorieën, ter ere van de Nederlandse popmuziek. Het was een geweldige avond met de grootste Nederlandse artiesten. Davina Michelle, de meiden van OG3NE, Ali B en Suzan & Freek stonden op het podium staan en als kers op de taart sloot Ilse DeLange de avond af met een mini concert! Ook vierden we deze avond het 12,5 jarig jubileum van 100% NL. Extra feest dus!

Dit zijn de winnaars van de avond:

  • Zanger van het Jaar - Guus Meeuwis
  • Zangeres van het Jaar - Maan
  • Band van het Jaar - BLØF
  • Album van het Jaar - Nielson - IJskoud
  • Hit van het Jaar - Davina Michelle - Duurt Te Lang
  • Talent van het Jaar - Davina Michelle
  • Live Act van het Jaar - André Hazes

Onlangs hebben we ook al de 100% NL Oeuvre Award uitgereikt aan Ilse DeLange (door Marco Borsato) en de award voor Muziekmoment van het Jaar aan Davina Michelle.

De 100% NL Awards werden mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor: Charlie Temple.

Charlie Temple

Charlie Temple is de snelst groeiende online opticien in Nederland. Voor €25,- heb je al een bril inclusief glazen op sterkte. Bij Charlie Temple krijg je de hoogste kwaliteit bril voor de beste prijs en de beste service. Als je doordeweeks een enkelvoudige bril voor 18:00 uur bestelt, heb je hem de volgende dag al in huis. Razendsnelle service van top kwaliteit tegen de beste prijzen. Het lijkt bijna te goed om waar te zijn, maar het is toch echt zo! Niet goed? Stuur je bril binnen 30 dagen retour en Charlie Temple helpt je graag net zo lang tot je jouw ideale bril gevonden hebt. Bij Charlie Temple is de klant echt koning! Charlie Temple is de hoofdsponsor van de 100% NL Awards.

THE BOX

De 100% NL Awards worden dit jaar uitgereikt in THE BOX Amsterdam. Deze locatie biedt onderdak aan vele uiteenlopende evenementen, voor ieder wat wils. Check het programma en koop je tickets via the-box.events.

Keurslager

De Keurslager: verstand van lekker vlees! Van Harlingen tot Renesse en van Den Haag tot Nijmegen. De Keurslager is trotste partner van de 100% NL Awards. Wil jij ook thuis genieten van het uitgebreide Keurslager assortiment? Ga dan naar keurslager.nl voor een Keurslager bij jou in de buurt.

Topbloemen.nl

Je Valentijn verrassen, iemand feliciteren, bedanken of gewoon zomaar? Topbloemen.nl is hét adres om mensen blij te maken met bloemen. Laat een mooi boeket bezorgen met een persoonlijk kaartje op elk gewenst adres in Nederland, maar ook in het buitenland. Op Topbloemen.nl vind je voor iedere gelegenheid een geschikt boeket, bezorgd door de beste lokale bloemist. Én bestel je voor 14:00 uur? Dan kan het dezelfde dag nog worden bezorgd!