Barry Paf nieuwe DJ ochtendshow 100% NL


Barry_foto_goed.jpg
| Naarden

Barry Paf nieuwe DJ ochtendshow 100% NL

100% NL krijgt een nieuwe ochtendshow. Barry Paf, die op dit moment de middagshow op 100% NL voor zijn rekening neemt, gaat de ochtendshow tussen 06.00 – 10.00 uur presenteren. Chantal Hutten wordt de nieuwe jock van de middagshow op 100% NL. Hiermee wordt Chantal de enige vrouwelijke DJ in Nederland met een solo middagshow. De nieuwe programmering van 100% NL gaat in op maandag 3 december. 

“Ik ben enorm blij en trots dat ik zo’n mooie stap mag maken!’’, aldus Barry. ‘’De ochtend is het belangrijkste tijdstip in het radiolandschap. Ik zie het dan ook als een groot compliment dat ik straks op dat tijdstip mijn show mag gaan presenteren. Ik voel me echt thuis bij 100% NL en kijk er naar uit iedere ochtend wakker te worden met heel Nederland!”

Martijn Zuurveen, station director a.i. 100% NL; “We zien Barry als de beste kandidaat voor dit belangrijke tijdstip in de programmering. Met Chantal in de middag, een vrouwelijke stem die in korte tijd heeft laten zien een goede aanvulling te zijn voor 100% NL, kijken we positief naar de toekomst met deze nieuwe programmering. Het wordt later bekend wie Chantal in het weekend gaat vervangen.”

Hij vervolgt: “Met de komst van Barry Paf naar de ochtend, nemen we afscheid van Lars Boele, die twee jaar lang te horen is geweest in de ochtend. We bedanken Lars voor de afgelopen twee jaar en wensen hem veel succes met alles wat de toekomst hem te bieden heeft.”