Nieuws Nieuws
WilliamRutten_Beau Van Erven Dorens.jpg
| Televisie

ZIEN: De eerste beelden van 'Beau Five Days Inside' seizoen 2

Het succesvolle ‘Beau Five Days Inside’ keert terug op televisie. Presentator Beau van Erven Dorens heeft zich ook voor het tweede seizoen van Beau Five Days Inside laten opsluiten in instellingen die normaal voor mensen gesloten blijven. Op dinsdag 26 maart gaat het tweede seizoen van start op RTL 4. Het eerste seizoen van het programma werd vorig jaar bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

In het nieuwe seizoen bezoekt de presentator onder meer een gevangenis, een revalidatiekliniek, een bed-, bad- en broodinstelling, een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, een huis waar ernstig zieke kinderen een week lang met hun familie vakantie kunnen vieren.

Door vijf dagen mee te kijken in de instelling probeert Beau erachter te komen hoe het is om er te wonen en te werken. Overdag wordt hij gevolgd door een cameraploeg, ‘s avonds en ‘s nachts filmt hij zelf. "Door 24 uur per dag in de instelling te blijven heb ik het idee dat ik heel dicht bij de mensen ben gekomen. Vaak zo dichtbij dat ik soms niet wist wat ik met mezelf en mijn emoties aan moest", vertelde Beau eerder over het programma op de website van RTL.

Na het eerste seizoen, waar de presentator de Gouden Televizier-Ring aan te danken heeft, kijken de fans zeker uit naar seizoen 2. Zo blijkt ook uit de reacties onder onderstaande post. 

Beau deelde dinsdag de eerste beelden van de tweede reeks via zijn sociale kanalen.
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


Binnenkort op de buis! 26 maart. #bfdi #rtl4


Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op
Beau Five Days Inside II is vanaf 26 maart te zien op RTL 4. Het tweede seizoen bestaat uit 8 afleveringen. 

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?