Nieuws Nieuws
xander sem.jpg
| Muziek

Xander de Buisonjé en zoon Sem nemen duet op

Xander de Buisonjé heeft samen met zijn zoon Sem van Dijk een nummer opgenomen. De zanger is apentrots en dit laat hij dan ook graag weten aan de wereld. Op zijn Instagram-account gaf Xander een klein voorproefje.

Dat muzikaliteit in de familie zit, bleek al toen de 16-jarige Sem zijn raptalent liet horen. Xander de Buisonjé liet via zijn sociale media weten dat hij samen met zijn muzikale telg een track heeft opgenomen. Voor het maken van de track kreeg het duo hulp van Lange Frans. De trotse vader deelde op zijn socials een voorproefje.

Zo vader, zo zoon
De zanger schrijft: #appelboom #zovaderzozoon", en zo blijkt. De korte video belooft veel goeds! Volgers op sociale media van Xander Buisonjé en zijn ex-vriendin, presentatrice Wendy van Dijk, zijn ook laaiend enthousiast over de video. De nieuwe, best persoonlijke duetsingle wordt gezien als potentiële hit.

'Appelboom'
In het lied genaamd 'Appelboom' zingt Xander en rapt Sem. Vooral de persoonlijke tekst van het nummer, waarin vader en zoon hun gevoelens voor elkaar laten horen, raakt het publiek. In het nummer rapt Sem, die afwisselend bij Wendy en haar man Erland Galjaard woont en bij Xander en zijn echtgenote Sophie, dat hij vreselijk veel van zijn vader houdt. De tekst luidt: "Je staat altijd aan de zijlijn, bent altijd in mijn bijzijn. Jouw strijd, is mijn strijd, en jouw pijn is mijn pijn. Ik lijk te veel op jou pa, laat dat geen geheim zijn."

De scheiding viel de jonge rapper zwaar. "Ik ging heen en weer”, aldus Sem, die vindt dat hij behoorlijk op zijn vader is gaan lijken. "De appel valt niet ver van de boom."

Muzikale toekomst
De zestienjarige Sem liet aan Shownieuws weten dat hij nog niet weet of er een echte rapper in hem schuilt en hij door wil gaan met muziek maken. "Ik moet nog kijken wat ik het leukst vind, acteren of rappen. Ik zie wel waar het schip strandt." Zijn ouders zijn in ieder geval heel trots op hem!
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


Liefde. #❤️#trots #appelboom #sameneennummerrappenenzingen #vader&zoon @semvandijk2.0 @xdebuisonje https://youtu.be/n-mrwTtnk3o


Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op
Foto: Instagram @xdebuisonje

190314_Xander de Buisonje 03.jpg

Xander de Buisonjé vertelt hoe de single Appelboom met zoon Sem tot stand is gekomen

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?