Nieuws Nieuws
freek vonk neushoorn.jpg
| Evenementen

Nieuwe show Freek Vonk in AFAS Live

Leuk nieuws voor alle fans van Freek Vonk! Nederlands favoriete bioloog komt met een nieuwe familieshow. Momenteel is hij op zoek naar tijgers, olifanten en pythons in Nepal. Hij deelt zijn avonturen op 28 december in een nieuwe liveshow in AFAS Live. De nieuwe show heet Freek Vonk Live - Dwars door de Wildernis.


In de show Dwars door de Wildernis vertelt Freek over de avonturen die hij afgelopen jaar over de hele wereld heeft beleefd, en alle bijzondere dieren die hij is tegengekomen. De verhalen worden ondersteund door spectaculaire video's. De show is zowel leerzaam als spannend voor bezoekers. Precies zoals we gewend zijn van Freek Vonk! De bioloog gaf de afgelopen jaren tientallen uitverkochte shows voor meer dan 100.000 bezoekers in AFAS Live.

"Zeven maanden per jaar reis ik de hele wereld over, zo ontmoette ik een paar dagen geleden mijn allereerste Bengaalse tijger… Wauw, zo indrukwekkend!", aldus Freek. "Maar het hoogtepunt van het jaar is om alle avonturen tijdens mijn show met iedereen te mogen delen. Ik kijk er weer waanzinnig naar uit."

De voorverkoop voor de komende show begint woensdagmiddag 12.00 uur via freekvonklive.nl. Klik hier voor meer informatie!

Freek heeft er in ieder geval veel zin in! Hij deelde het volgende voorproefje via zijn Instagramaccount.


FOTO: Website Freek Vonk

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?