Nieuws Nieuws
190410_Barry en Patricia 04.jpg
| Evenementen

Kom ontbijten bij 100% NL en maak de 100e uitzending live mee!

Op maandag 15 april is het zover: de 100e uitzending van De Barry Paf Show! Dit bijzondere moment willen Barry en Patricia natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ze willen dit graag samen met jullie vieren! En wel met een speciale uitzending vol verrassende momenten, optredens van leuke artiesten en een extra lekker ontbijtje. Wil jij hierbij zijn? Geef je dan nu op!

De 100e Barry Paf Show! Een goede reden voor een feestje dus. Barry en Patricia pakken het groots aan en willen voor deze speciale uitzending jullie als luisteraars uitnodigen om de show live mee te maken. Zij regelen het ontbijt en de artiesten. Zoals beloofd komen Veldhuis & Kemper (bekend van Ravijn en Ik Wou Dat Ik Jou Was) langs, maar wie er nog meer komen optreden, is nog een verrassing.

Kom jij gezellig met een +1 bij ons langs? Geef je dan op via onderstaande knop!

Geef je hier op! Mail icon

De Barry Paf Show
Barry Paf hoor je iedere werkdag tussen 6:00 en 10:00 uur op 100% NL. Met zijn bruisende energie, terugkerende items en herkenbare stem, is Barry je vriend in de ochtend! Hij sleept je door de files heen en zorgt er voor dat jouw dag met een glimlach begint. Barry doet dit natuurlijk niet in zijn eentje, maar met zijn gezellige sidekick Patricia!

logo-nieuwsbericht.jpg
| 100% NL TV

Bekijk 100% NL TV nu ook bij KPN!

Blof leegte nieuws.jpg
| Showbizz

Sterren Kijken: BLØF bezig met nieuwe muziek


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?