Nieuws Nieuws
hazes_2019.jpg
| Muziek

Kleine Jongen verkozen tot Hazes-favoriet

Kleine Jongen, het lied dat in 1990 door André Hazes werd uitgebracht, is door jullie verkozen tot ultieme publieksfavoriet! De afgelopen weken kon er gestemd worden op het repertoire van André Hazes sr. Alle luisteraars kregen de kans om tien favoriete liedjes van de volkszanger te selecteren. Kleine Jongen kreeg de meeste stemmen. De welbekende hit Bloed, Zweet & Tranen staat op de tweede plek. Zij Gelooft In Mij kreeg de derde plaats. De André Hazes Top 10 is vanavond tussen 19:00 en 20:00 uur te horen op 100% NL.
 
De André Hazes Top 10

1. Kleine Jongen
2. Bloed, Zweet & Tranen
3. Zij Gelooft In Mij
4. Ik Meen 't
5. De Vlieger
6. Het Laatste Rondje
7. Zeg Maar Niets Meer
8. Geef Mij Nu Je Angst
9. Uit M'n Bol
10. 'n Beetje Verliefd
 
Vijftien jaar
Het is inmiddels vijftien jaar geleden dat de volkszanger is overleden. Vanavond wordt er tijdens Holland Zingt Hazes een hologram van de in 2004 overleden zanger op het podium van Ziggo Dome geprojecteerd. Zo gaat hij samen met zoon André Hazes in duet. Ook zijn dochter Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Jamai, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Samantha Steenwijk, Johnny de Mol en Nick & Simon treden dit jaar op tijdens het Holland Zingt Hazes concert.


Digitaal station Holland Zingt Hazes
Bij 100% NL maakte jij en je vrienden & vriendinnen kans op tickets voor Holland Zingt Hazes 2019. Om alvast in de stemming te komen óf om lekker na te genieten van dit fantastische concert, luister je hier naar het digitale station van Holland Zingt Hazes. Draai je volumeknop omhoog, en meezingen maar!


Klik hier en luister naar 100% NL Holland Zingt Hazes!

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?