Nieuws Nieuws
Ilse-deLange.jpg
| Evenementen

Ilse DeLange voegt extra shows toe aan theatertour

Ilse DeLange-fans opgelet! Ilse heeft extra shows aan haar tournee New Amsterdam toegevoegd. Dit maakte de zangeres vrijdag bekend. Een groot deel van de tour was na de aankondiging begin februari binnen no time uitverkocht. Ilse komt extra langs in onder meer Utrecht, Eindhoven en Groningen.

Met een kersverse Edison Oeuvreprijs op zak is Ilse DeLange het jaar goed begonnen. "Na een uitverkochte Ziggo Dome en festivals die we gaan spelen deze zomer, zoek ik dit najaar de intimiteit van het theater op! Het album wat ik heb gemaakt, geproduceerd door T Bone Burnett, sluit enorm bij die sfeer aan." 

De tour wordt afgetrapt op 2 oktober in Amersfoort en Ilse sluit de reeks af op 1 december in haar geboorteplaats Almelo. Tijdens de intieme shows speelt de zangeres nieuwe liedjes en bekende hits.

De tour
Ilse DeLange gaat op tour langs de Nederlandse theaters met haar show New Amsterdam. De zangeres doet samen met haar band 25 theaters aan en zal naast veel nieuwe muziek haar grote en bekende hits live ten gehore brengen. In de theaters zoekt de zangeres de intimiteit op.

Kaarten voor de extra concerten zijn vanaf vrijdag 15 maart om 10.00 uur te koop bij de theaters en via IlseDeLange.com.

First-Dates.gif
| Televisie

Singles opgelet: Geef je nu op voor First Dates!

hannah kinderhiv tshirt2.jpg
| Televisie

De Luizenmoeder afl. 6: De obesi-tas, bulldozer Anton & de verliefdheid van Hannah en Volkert


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?