Nieuws Nieuws
Miss Montreal (1).jpg
| Muziek

Miss Montreal brengt in najaar eerste Nederlandstalige album uit

Singer/songwriter Miss Montreal komt met een Nederlandstalige album! Dit nieuwtje kondigde ze donderdagochtend aan. Het album zal in oktober verschijnen.

Miss Montreal heeft het plan om een Nederlandstalig album op te nemen. Sanne Hans, zoals de zangeres eigenlijk heet, liet weten dat in oktober haar eerste album in haar moedertaal er moet zijn. "Ik ga in juni drie weken lang alleen maar schrijven, want ik kom met een Nederlandstalig album, ergens eind oktober", vertelt Miss Montreal. "Heel cool. Ik ben er heel blij mee."

Het is niet voor het eerst dat Sanne Hans in het Nederlands zingt. Ze had eerder duetten met Nielson (Hoe) en Marco Borsato (Neem me mee). Haar laatste album Again bracht Miss Montreal in oktober 2017 uit. Dit komende album is echter wel haar eerste Nederlandstalige album.

De eerste single van het album laat waarschijnlijk niet al te lang meer op zich wachten. De zangeres geeft aan er druk bezig mee te zijn. "Ik heb allemaal vette mensen gevraagd en iedereen wil. Dat zijn we nu aan het inplannen."


Foto: ANP

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?