Nieuws Nieuws
duncan laurence pers.jpg
| Songfestival

Duncan Laurence populairder dan ooit

Goed nieuws voor fans van Duncan Laurence: door een succesvol optreden tijdens Eurovision in Concert is hij nóg populairder geworden! Zijn geschatte koppositie is daarmee nogmaals bevestigd.

Ruim driekwart van alle Songfestival-kandidaten trad zaterdag op tijdens Eurovision in Concert in Amsterdam. En zoals veel mensen al verwachtten en hoopten, gooide Duncan hoge ogen met zijn optreden. Hij vond het zelf ook fantastisch, zo laat hij blijken via zijn Instagram-account.

Succesformule 
Het is voor het eerst in de Songfestival-geschiedenis dat er zo duidelijk een favoriet uit de bus komt. De 24-jarige zanger is nog helemaal niet zo bekend, maar weet met zijn bijzondere nummer Arcade en krachtige performances iedere keer weer meer mensen te overtuigen van zijn kwaliteit. Dankzij dit eerste grote optreden groeide zijn voorsprong op de andere favoriete landen nog meer.

Voorbereidingen
Duncan heeft vooral concurrentie van de landen Zwitserland, Rusland en Zweden. Dit optreden was de laatste grote voorbereiding van Duncan voor de finale van het Songfestival, die op 18 mei plaatsvindt. In Londen en Madrid zijn er namelijk nog twee soortgelijke evenementen, maar daar zal de Nederlandse troef helaas niet bij aanwezig zijn.

Geen opsmuk
Hij laat aan het AD weten dat hij zich thuis zal gaan voorbereiden op de belangrijke finale. Hij vertelt dat hij in een vertrouwde omgeving zijn podiumact voor Tel Aviv gaat polijsten. "Het wordt een optreden zonder opsmuk. De muziek krijgt de belangrijkste plek. Het is tenslotte een liedjeswedstrijd."


Foto: ANP

logo-nieuwsbericht.jpg
| 100% NL TV

Bekijk 100% NL TV nu ook bij KPN!

Blof leegte nieuws.jpg
| Showbizz

Sterren Kijken: BLØF bezig met nieuwe muziek


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?


​