Nieuws Nieuws
| Video

Tess Milne: "Ik wil een vrijgezellenfeest met Johan Derksen"

In alweer de zesde aflevering van De Nederpopknop zit Tess Milne bij Koen aan tafel! Nieuwsgierig? Bekijk de video op het YouTube-kanaal van 100% NL.

Deze week in De Nederpopknop
Koen heeft in deze aflevering Tess Milne te gast om op de knop te drukken! Ze hebben het onder andere over de bijzondere connectie tussen Tess en haar tweelingzus en over een verslaving waar ze eigenlijk wel voor schaamt. En waarom wil ze Johan Derksen wel op haar vrijgezellenfeest? Er staat weer een gezellige video online, dus snel kijken! Klik hier om naar het YouTube-kanaal te gaan.

De Nederpopknop: 1 knop, 1 BN'er, talloze vragen met de meest persoonlijke en hilarische antwoorden!

De Nederpopknop
In de nieuwe reeks nodigt 100% NL-dj Koen Hansen Nederlandse artiesten en BN'ers om ze beter te leren kennen. Zowel Koen als de gasten weten niet welke vragen voorbij gaan komen. Alles in deze serie wordt bepaald door één druk op de knop. Hoe dat werkt? Zodra de Nederpopknop wordt ingedrukt, verschijnt er een songtekst of een titel van een nummer. Deze tekst of titel bepaalt de vraag, oftewel: de muziek bepaalt de vraag!


In de studio van Koen komen niet de minste namen langs! Denk aan André Hazes, René van Meurs, Douwe Bob, Nielson en Maan. Iedere donderdag om 17:00 uur komt een nieuwe video online op het YouTube-kanaal van 100% NL.


Veel kijkplezier!

logo-nieuwsbericht.jpg
| 100% NL TV

Bekijk 100% NL TV nu ook bij KPN!

Blof leegte nieuws.jpg
| Showbizz

Sterren Kijken: BLØF bezig met nieuwe muziek


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?

Dit bericht bekijken op Instagram

Sterkte vannacht! 😜😱 #100pnl #zomertijd

Een bericht gedeeld door 100% NL (@100pnl) op