Nieuws Nieuws
ANP-52094365.jpg
| Televisie

Beau van Erven Dorens nieuwe presentator latenightprogramma op RTL4

Waar eerder nog alleen speculaties waren, is er nu door RTL bevestigd dat Beau van Erven Dorens inderdaad het gezicht wordt van een nieuw latenightprogramma op RTL4. De show krijgt echter wel meerdere presentatoren, bevestigt een woordvoerder. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt. Mogelijk krijgt Beau gezelschap van Art Rooijakkers.

"RTL is samen met Beau van Erven Dorens een programma aan het ontwikkelen voor de late avond op RTL 4. Omdat Beau ook nog andere programma’s voor RTL blijft maken, zal hij dit niet het hele jaar presenteren maar gaan afwisselen met een of meerdere andere hosts. Zodra we daar meer over weten, maken we dat uiteraard bekend", aldus RTL in een kort statement. Het nieuwe programma zal in ieder geval geen RTL Late Night meer heten.

Eind vorige maand bevestigde Beau al dat hij in gesprek is met RTL over een latenightprogramma. Zijn naam wordt al langer genoemd als talkshowhost. Hij presenteerde in de zomer van 2017 RTL Summer Night, als vervanger van Humberto Tans RTL Late Night, en kreeg veel goede reacties. Beau werd daarom als ideale vervanger gezien van Humberto Tan, toen die gedwongen moest stoppen. RTL koos echter voor Twan Huys. Aan zijn talkshowavontuur kwam vorige maand een einde.

Foto: ANP

logo-nieuwsbericht.jpg
| 100% NL TV

Bekijk 100% NL TV nu ook bij KPN!

Blof leegte nieuws.jpg
| Showbizz

Sterren Kijken: BLØF bezig met nieuwe muziek


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?