Nieuws Nieuws
190131_Andre Hazes 06.jpg
| Evenementen

André Hazes nu al bezig met Holland Zingt Hazes 2020

Holland zingt Hazes-nieuws! De editie van 2019 staat nog voor de deur en André Hazes is nu alweer bezig met de volgende. Ook in 2020 komt er een hele reeks concerten van het populaire muziekspektakel en de zanger probeert nu al grote namen te strikken.

Holland Zingt Hazes is een avond vol met Hazes-hits gezongen door de beste artiesten van Nederland. Het spektakel heeft in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. Ook dit jaar zijn weer vier concerten uitverkocht.

Holland zingt Hazes vindt deze week voor de zevende keer plaats. Dit jaar zijn de concerten op 15, 16, 22 en 23 maart in de Ziggo Dome. Onder anderen Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense en Nick & Simon zijn van de partij.

Wie zijn er volgend jaar bij?
André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes hebben maandag aangekondigd dat zij ook volgend jaar te zien zijn in de achtste editie van Holland Zingt Hazes. Maar wie er nog meer van de partij is in 2020 is nog een verrassing. André Hazes liet wel aan Shownieuws weten dat hij al druk bezig met het met strikken van artiesten. 
 

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram


🔥🔥🔥


Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op
Holland Zingt Hazes 2020
De succesvolle concertreeks vindt volgend jaar plaats op 13 en 14 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor de concerten in 2020 start vrijdag 15 maart om 10.00 uur.

duncan laurence pers.jpg
| Nieuws

Barry draait Arcade een uur lang in De Ochtendshow

Winnaars_davinatalent.jpg
|

Maurice Wijnen: 'Davina Michelle volgend jaar naar Songfestival'


Meest gelezen nieuws

Nieuwtjes ontvangen?